Home | Stuur een email | Vacatures
Missie & Visie
Werkwijze & Methode
Diensten

Wat kan het Budget Advies Team voor u betekenen?

Het Budget Advies Team kan u helpen op verschillende manieren. Hiervoor hebben wij verschillende diensten waaruit u kunt kiezen. Hieronder kunt u lezen welke diensten wij aanbieden.

Budgetbeheer op afstand
Heeft u moeite om uw huishoudinkomen op orde te houden dan kan budgetbeheer op afstand iets voor u zijn. Wij regelen uw financiŽn voor bepaalde of onbepaalde tijd. Samen met uw budgetbeheerder bepaalt u wat u zelf doet en wat uw budgetbeheerder voor u doet.

Budgetbeheer met basis begeleiding
U bent het overzicht even kwijt en heeft tijdelijk hulp nodig om uw financiën weer op orde te krijgen. Wellicht is budgetbeheer met basis begeleiding iets voor u. De budgetbeheerder betaalt voor u de vaste lasten. De persoonlijk financieel maatschappelijk werker helpt u om de overige rekeningen te inventariseren en een maandbudget op te stellen.
U heeft 1 keer per maand een begeleidend gesprek met uw persoonlijk financieel maatschappelijk werker.

Budgetbeheer met intensieve begeleiding
U heeft schulden en weet niet meer hoe u deze kunt betalen. Budgetbeheer met intensieve begeleiding
biedt dan een uitkomst. Schulden kunnen op verschillende manieren zijn ontstaan. De financieel maatschappelijk werker inventariseert de problemen en zal samen met u de doelen bepalen die worden omschreven in een plan van aanpak. Gedurende langere periode zal uw persoonlijk financieel maatschappelijk werker u ondersteunen om uw doelen te behalen. Iedere maand zult u 2 keer een gesprek hebben met uw persoonlijk financieel maatschappelijk werker.

Beschermingsbewind
Voor mensen die zelf niet meer instaat zijn om hun financiŽn te regelen is er beschermingsbewind. De bewindvoerder regelt alle financiële handelingen voor u. Deze bewindvoerder is aangesteld door het Budget Advies Team.

Budgettraining voor jongeren
Om inzicht te krijgen wat het betekent om zelfstandig te wonen heeft het Budget Advies Team een training ontwikkeld speciaal voor jongeren.
Budgettraining voor jongeren geeft inzicht in wat u kunt verwachten en wat u moet weten als u zelfstandig gaat wonen. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten in een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.
Stichting JUA
Download hier het aanmeldingsformulier
Bezoekadres
Van Bleyswijckstraat 91
2613 RR Delft

Postbusadres
Postbus 153
2600 AD Delft

Tel: 015-2157055
E-mail: info@budgetadviesteam.nl

KVK 53814304
BTW nr NL179229916B01
ABN AMRO 60.35.29.372